Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontw.door C.D
   Pedicure & Schoonheidssalon
          De Eenhoorn
Home.
Pedicure.
Behandelingen.
Huidverzorging.
Semi-permanente make-up.

Complete behandeling € 33,-  

-Nagels knippenen en frezen, nagelwal reinigen, eelt/likdoorns verwijderen en voeten incremen. (max 40 min)

Korte pedicure behandeling € 25,-

-Nagels knippen, frezen en voeten incremen  (max. 20 min)

 

Deel behandeling vanaf € 23,50

-Likdoorn of eelt verwijderen

Speciale technieken:

Nagelbeugeltechniek vanaf €22,50

Bij ingroeiende nagels of een afwijkende nagelstand kan gebruik worden gemaakt van een nagelbeugel. Een nagelbeugel wordt van speciaal ijzerdraad gemaakt dat voor elke nagel afzonderlijk gemodelleerd wordt. De beugel wordt op de nagel geplaatst en bevestigd met kunsthars zodat deze ongeveer 6 weken kan blijven zitten. Door de trekkrachten van de beugel op de nagel zal de nagelstand gecorrigeerd worden. Tevens zal de druk van de nagel op het nagelbed en in de nagelwallen verminderen, waardoor pijn klachten bij ingroeiende nagels af zullen nemen. Deze behandeling zal afhankelijk van de nagel meerder keren worden herhaald.

 

Nagelreparatie vanaf €15,-

Gescheurde nagels, getraumatiseerde nagels, ontbrekende of te ver weggeknipte nagelhoeken die dreigen in te groeien kunnen gerepareerd en gecorrigeerd worden met gel of acryl.

De nagelprothese of kunstnagel kan de hele of een deel van de nagelplaat vervangen. Een kunstnagel kan er voor zorgen dat een nagel niet kan ingroeien na een trauma of beschadiging van de nagelplaat.