Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontw.door C.D
   Pedicure & Schoonheidssalon
          De Eenhoorn
Home.
Pedicure.
Behandelingen.
Huidverzorging.
Salon.

AURIÈGE

Auriège  is een huidverzorgingshuis dat producten levert die alleen in de schoonheidssalon worden toegepast. Daarbij wordt gebruik gemaakt van “de Methode Auriège”.

Die bestaat uit drie bouwstenen: Renaissance behandelingen, Standaard+ behandelingen en producten  voor thuis.

Het resultaat is dat de huid door de combinatie van  bovenstaande bouwstenen in een betere en mooiere conditie wordt gebracht. Om de juiste resultaten met Auriège te behalen wordt uw huid tijdens een introductiebehandeling eerst zorgvuldig geanalyseerd. Daarna  stellen wij u een verzorgingsprogramma voor.

Dat programma bestaat uit verschillende schoonheidsbehandelingen die één keer in de zes tot acht weken worden gegeven en die u thuis ondersteunt met producten. Het resultaat is dat uw huid een betere en mooiere conditie krijgt en dat u er daardoor jonger uit gaat zien. Na twee tot drie behandelingen gaat u het Chronobiologie programma van Auriège volgen.

Chronobiologie biedt iedere 2 maanden andere ingrediënten om de huid te beschermen tegen de invloeden van de seizoenen. Daarnaast kan uw producten voor thuis kiezen die seizoens-, leeftijd-, en levensomstandigheden afhankelijk zijn.
Uw schoonheidsspecialiste heeft het jaar in zes seizoenen van twee maanden ingedeeld en geeft de huid iedere keer datgene dat zij op dat moment het meest nodig heeft, want na leeftijd is de invloed van het seizoen de tweede reden van conditie vermindering (veroudering) van de huid. Het programma is logisch opgebouwd: extra vitamines in januari/februari, zuurstof in maart/april, bio-peptides in mei/juni, essentiële oliën in de zomer, hydratatie in september/oktober en pro-retinol in november/december. De ene huid reageert anders op seizoensinvloeden dan de andere. Vandaar dat uw specialiste uw masker zo kan mengen dat uw huid datgene krijgt dat zij nodig heeft. Want geen huid is hetzelfde.

 

 

Gerard’s

Wereldwijd, sinds 1970 is het Italiaanse merk Gerard’s een symbool van hoge kwaliteit cosmetica, in dienst van een schoonheid welke de vrucht is van harmonie en balans. Een cosmetische cultuur welke professionaliteit combineert met alle instrumenten van succes: een breed gamma aan diensten, producten, behandelingen en benodigdheden.